INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO

6 nomineringar i International Marketing Content Awards

Uncategorized

Nomineringarna till den årliga, internationella contenttävlingen CMA är släppta – och Make Your Mark har chansen att kamma hem inte mindre än sex priser.

Förra året nominerades Make Your Mark i fem kategorier och tog hem två brons. I år finns chansen till ännu fler priser då vi är med och tävlar i sex kategorier.

Läs mer: Två brons till Make Your Mark i CMA 2019

– Häftigt att Make Your Marks spännvidd uppmärksammas internationellt! Från vår breda kompetens om medlemsorganisationer, som syns hos Lärarförbundet, till vår kreativa spets i digitala medier, som i samarbetet med Netflix. Hade varit häftigt att vara på plats i England för galan, men vi får se till att fira i Stockholm istället, säger Jonas Terning, VD.

Bland de nominerade ser vi Lärarförbundet i två kategorier.

– Fantastiskt roligt! Att tillsammans med Lärarförbundet nomineras till ett av Europas mest prestigefulla kommunikationspris ser vi som ett kvitto på att vårt samarbete är lyckat, säger Michael Jonsson, chefredaktör och ansvarig utgivare samt Account Director.

Tidigare år har galan gått av stapeln i London men på grund av rådande situation kommer den istället att direktsändas digitalt den 26 november.

Make Your Marks nomineringar:

Best Content Platform
The Leap – Lärarförbundet

Best Membership
The Leap – Lärarförbundet

Best Video – Series
Netflix Experts

Best Video Individual
E.ON Nattvandring

Best Branded Podcast
Glutenpodden – Svenska Celiakiförbundet

Best use of Imagery
Klarna Deep Dive

    Google Analytics