INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
SE | ENG

Ahead Group

Ahead Group

Ahead Group är Aller medias nordiska byrånätverk där Make Your Mark tillsammans med nio andra byråer ingår.

För Make Your Mark innebär Ahead Group att vi blir unika på den svenska marknaden att kunna erbjuda en komplett nordisk närvaro, samtidigt som den samlande kompetensen inom närverket gör att vi får tillgång till väldigt mycket kunskap och expertis.

Aller Media har de senaste åren investerat i ett stort antal nordiska byråer och etablerat ett nätverk bestående av mer än 500 medarbetare och med en omsättning på över 900 miljoner. Ahead Group är det ända byrånätverket som omfattar och samlar de flesta kompetenserna när det kommer till effektiv marknadsföring och affärsdiscipliner i en och samma grupp.

Ahead Group består av en spännande mix av byråer som kompletterar och förlänger varandras möjligheter och erbjudanden.

Genom Ahead Group erbjuds uppdragsgivare en one-stop-shop för tjänster som: content, digitala tjänster, reklam, crm-tjänster, SoMe, performance och live marketing

Byråerna som ingår i Ahead är Redink, Hyper, OMG , Nova Vista/Fresh Thinking i Norge, Datagraf Communication, Aller Client Publishing i Danmark, Dingle, Aller Ideas i Finland samt Make Your Mark och OTW i Sverige. Byråerna i nätverket Ahead Group har alla en stark ställning i branschen.

Morgan

För mer information, kontakta
Morgan Roos
New Business Director Ahead Group
morgan.roos@aheadgroup.com
+46(0)727-43 69 69

 

 

 

    Google Analytics