INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
SE | ENG

Elektronikjätten väljer Make Your Mark

Uncategorized
CONRAD

Elektronikjätten väljer Make Your Mark

Content-byrån Make Your Mark har inlett ett samarbete med det tyska e-handelsföretaget Conrad om att leverera redaktionellt innehåll till företagets hemsidor och e-brev för publicering i Sverige, Danmark och Holland.

Conrad är en av Europas största e-handlare inom områdena biltillbehör, teknikkomponenter, datorer och kontor, energiförsörjning, hobby och musik, hus och trädgård, hemelektronik och verktyg. Företaget har runt 750 000 olika produkter klara att skicka ut från centrallagret i Wernberg i södra Tyskland direkt efter kundernas internetbeställningar. I Tyskland och Centraleuropa är Conrad ett välkänt varumärke, i Sverige håller man som bäst på med att stärka greppet på den svenska marknaden och att göra conrad.se till top of mind hos allt fler svenskar.

– För oss är relevant content-kommunikation ett perfekt tillskott till vår marknadsmix med syfte att öka såväl varumärkeskännedom som att driva till ökad försäljning, säger Conrads marknadsdirektör Andreas Malberg.

Make Your Mark kommer att löpande producera redaktionella artiklar inom ämnen med anknytning till e-handlarens olika produktområden. Det kan vara allt ifrån artiklar om hur fiffigt det kan vara med en app-styrd kaffebryggare till artiklar om hur man kör drönare. Allt med syfte att elda på intresset inom respektive ämnesområde och att positionera Conrad som självklar e-butik med omfattande sortiment inom dessa områden.

    Google Analytics