INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO

Läraren.se vinner Publishingpriset 2020

Uncategorized

Idag presenterades vinnarna i Publishingpriset 2020. raren.se, som Make Your Mark gör på uppdrag av Lärarförbundet, kammade hem vinsten i kategorin Webbtidningar och webbskrifter. 

Publishingpriset är en kommunikationstävling för film, print och webb. Varje år bedömer en jury olika bidrag inom flertalet kategorier.

Make Your Mark nominerades i fem kategorier – och med Läraren.se vann vi kategorin Webbtidningar och webbskrifter. 

– Jätteroligt. Våra duktiga medarbetare producerar varje dag kvalitetsjournalistik för Sveriges viktigaste yrkesgrupp, och gensvaret har varit fantastiskt. Med det här guldet visar också branschen sin uppskattning vilket känns oerhört stort, säger Michael Jonsson, chefredaktör för Läraren.

Det var i mars 2019 som Make Your Mark tog över uppdraget att leda Lärarförbundets redaktionella satsning och löpande producera de tidningar och digitala kanaler som når ut till Fackförbundets 230 000 medlemmar. 

– Det här guldet är ett kvitto på det lyckade samarbete vi har med Lärarförbundet, säger Michael Jonsson.

I april i år kunde vi berätta att det pågått ett stort omgörningsarbete på redaktionen, som resulterat i tio nya titlar, satsning på sociala medier, podcasts och en ny nyhetssajt – läraren.se. 

– Den nya sajten och alla som bidragit till den är synnerligen värd det här priset. Det är också väldigt kul att juryn lyfter fram våra texter, som håller en väldigt hög nivå, säger Markus Thunberg, digital chef.

    Google Analytics