INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
SE | ENG

Ledig tjänst: Junior Project Manager

Uncategorized
MAKE YOUR MARK

Ledig tjänst: Junior Project Manager

Make Your Mark är en av Sveriges ledande contentbyråer och antalet uppdrag fortsätter att öka. Vi söker därför en Junior Project Manager som initialt kommer att assistera våra projektledare och produktionsledare, men som över tid kommer driva och hantera egna projekt.


OM TJÄNSTEN

I din roll som Junior Project Manager kommer du hjälpa till att koordinera projekt eller ärenden, samt pusha det som behövs för att hålla projekten i rullning. Din kommunikativa såväl som strukturerade förmåga kommer väl till pass, då du inte bara kommer assistera, utav även driva och äga vissa processer för att möta deadlines. Att vara prestigelös är key då arbetsrollen är varierande från ansvar över bolagets inköp till att i vissa fal driva projekt helt själv från ax till limpa. Till en början kommer du att vara insatt i mindre projekt som varierar i storlek och komplexitet och på sikt får du allt mer ansvar.


VI SÖKER DIG SOM …
… är en flexibel och proaktiv doer med en energi som smittar av sig! Du backar inte för nya utmaningar. Du vet vad du vill och har lärt dig hur du bäst tar dig dit med de medel du har tillgängliga. Du har eftergymnasial utbildning inom projektledning och har tidigare branscherfarenhet är detta meriterande.

DINA ARBETSUPPGIFTER
– Dagligen planera och administrera

- Sätta tid- och produktionsplaner

- Planera och koordinera resurser

- Sätta och ansvara för budgetar

- Hålla kontakt med kunder

- Hålla dig up to date med vad som händer inom content marketing, digitala kanaler, sociala medier och performance.


ANSÖKAN
Start: Omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm


SÖK TJÄNSTEN
Sök tjänsten via mejl till daniel.roos@makeyourmark.se. Har du några övriga frågor om tjänsten kontakta Daniel Roos på 0739-06 18 44. Sista ansökningsdag är 13 november 2017.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Make Your Mark grundades 2006, har i dag cirka 40 anställda. Bolaget ägs sedan 2014 av Aller media och är medlem i branschorganisationen Swedish Content Agencies. Make Your Mark jobbar med några av Sveriges mest välkända varumärken, exempelvis Nordiska Kompaniet, AMF Fastigheter, Unionen, MQ, Stadium och Rusta.

    Google Analytics