INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO

Make Your Mark söker Conversion Manager

Career

Make Your Mark är en content- och kommunikationsbyrå som jobbar med några av Sveriges största organisationer och varumärken, som till exempel Lärarförbundet, Försvarsmakten, Klarna, Vattenfall, Unionen och Volvo Cars. Vi växer just nu så det knakar och söker en conversion manager som kan konsten att knyta ihop det kreativa innehållet till den konverterande affären.

I den här rollen kommer du att:
– Ha en unik och värdefull spetskompetens som kommer göra dig till den självklara experten vad gäller att mäta, optimera och följa upp effekten av det innehåll vi skapar till för våra kunder.

– Få stort ansvar för att tillsammans med strategiska och kreativa kollegor hjälpa våra uppdragsgivare att krossa sina konverteringsmål.

– Ha möjlighet att forma ett för oss allt mer växande affärsområde: konvertering

Vi tror att du:
 Har mycket goda kunskaper kring hur data och analys, i kombination med innehåll, kan leda till konverterande kommunikation.
– Har en förmåga att med hjälp av analys leverera nya insikter till kreativa och strategiska kollegor.
– Är ödmjuk och kan förklara komplexa samband på ett lättbegripligt sätt, både internt och externt.
– Förstår värdet av att jobba mot uppsatta mål och KPI:er.
– Är en van användare av de vanligaste analys– och konverteringssverktygen på marknaden (Google Ads och Ad Manager, Facebook Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Analytics).
– Har lång erfarenhet av att jobba med konverteringsfokuserade uppdrag i digitala kanaler.
– Är initiativrik, självgående och ansvarstagande.

Bonuspoäng för:
– Erfarenhet av innehållsdriven e-handel eller rekryterande uppgifter inom organisation.

När vi inte jobbar hemifrån, sitter vi på Birger Jarlsgatan 61 eller Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm samt på vårt nya kontor i Åre/Östersund. Vi är cirka 60 medarbetare och har en stark bakgrund inom journalistik och kommunikation. Vi är trevliga. Vi tror på jämställdhet, mångfald, kreativitet och laganda – både internt och i relation med våra kunder. Vår vision är att vidga människors vyer, och vår mission är att utmana idéer och skapa levande innehåll som berör och förändrar. Vill du vara med? Ansök direkt här nedan!

    Google Analytics