INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO

MYM söker redaktör med huvudansvar för Villaägaren

Career

Vi söker en redaktör till Make Your Mark, med huvudansvar för att driva och utveckla Villaägaren – en av Sveriges största medlemsmagasin för husägare.

 I mer än 60 år har Villaägarnas Riksförbund arbetat för hjälpa Sveriges husägare. I hjärtat för detta arbete står Villaägaren, ett väldigt uppskattat medlemsmagasin som fem gånger per år går ut till organisationens dryga 300 000 medlemshushåll.

Villaägaren produceras av Make Your Mark, och nu söker vi en redaktör med huvudansvar (chefredaktör) för tidningen. I rollen kommer du att:

Ansvara för och driva produktionen av tidningen Villaägaren – från planering till löpande dialog med kollegor och frilansare till att slutligen skicka till tryck.

Löpande utveckla innehållet i tidningen i tät dialog med Villaägarnas Riksförbund.

Ansvara för att såväl läsarna som Villaägarnas riksförbund är nöjda med innehållet i tidningen, samt löpande utveckla såväl den tryckta tidningen som kompletterande kanaler.

Ansvara för att budget hålls och redovisas.

Vi tror att du:

Har en gedigen journalistisk bakgrund – eller motsvarande – och stor vana vid att skapa och utveckla journalistik i såväl trycka som digitala kanaler.

Är en lagspelare som tar stort ansvar i egna projekt och samtidigt är prestigelös i att hjälpa till där det behövs i andra projekt. Utöver uppdraget för Villaägarna kommer du även engageras i andra projekt.

Har tidigare erfarenhet av att jobba i tätt samarbete med uppdragsgivare och är van vid att röra dig mellan lika delar rådgivande partner som producerande kollega.

Uppskattar kraften och det ansvar som följer med stora medlemsorganisationer som Villaägarnas Riksförbund, samtidigt som du ser möjligheterna i att löpande utveckla journalistiken med målet att förbättra medlemmarnas vardag.

Bonuspoäng för:

Tidigare erfarenhet med journalistiska produktioner som rör medlemsmagasin för idéburna, ideella organisationer eller liknande, alternativt journalistiska produktioner inom hus, trädgård och/eller inredning.

Om oss:

Villaägaren produceras av Make Your Mark, som sedan 2014 ägs av Aller media och är en del i mediekoncernens byrånätverk Ahead Group.

Make Your Mark är i dag en av Sveriges största och mest prisbelönta contentbyråer med flera internationella och nationella priser: Content Marketing Awards i London, Pearl Awards i New York, Swedish Content Awards och Sveriges tidskrifter.

Vi är över 50 kollegor med en stark bakgrund inom journalistik och kommunikation och arbetar med några av Sveriges största organisationer, myndigheter och varumärken som exempelvis Lärarförbundet, Unionen, Villaägarnas Riksförbund, Svenska Kennelklubben, Svenska Golfförbundet, Volvo, Lidl, Klarna, E.ON, och Netflix.

Vi tror på jämställdhet, mångfald, kreativitet och laganda – både internt och i relation med våra uppdragsgivare. Vi sitter på Birger Jarlsgatan 61 samt Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm.

Frågor och ansökan:

Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till ansvarig account director Ulrika Alforsen (ulrika.alforsen@makeyourmark.se). Sista ansökningsdag 24 mars.

    Google Analytics