INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
FÖRSVARSMAKTEN

Brett myndighetsuppdrag

CONTENT, MAGASIN, WEBB
FÖRSVARSMAKTEN

Brett myndighetsuppdrag

Efter en offentlig upphandling utförd av Försvarets Materielverk blev vi våren 2014 en av Försvarsmaktens underleverantörer inom informationsproduktion. Det är ett brett åtagande som innebär att Make Your Mark ska kunna producera och leverera innehåll av en rad olika slag till en rad olika kanaler. Det rör sig bland annat om artiklar, layout, textredigering, re-design, film/webb-tv, löpande helhetsproduktioner och konceptutveckling.

Fram till dagens datum har Make Your Mark producerat material för ett antal av Försvarsmaktens kanaler. Det har löpande levererats texter och översättningar för olika avdelningar på Försvarsmakten webbplats. Vi har även levererat en minnesbok till FS26-insatsen i Afghanistan.

case fm__collage forum

Vidare har Make Your Mark gjort en omfattande re-design av Försvarsmaktens personaltidning Försvarets forum och har efter det fortsatt att göra formen på magasinet. Försvarets forum vann 2015 Guldbladet för bästa personal/ interntidning, och silver i den internationella Content Marketing Awards (CMA) i London samma år. 2016 vann Försvarets Forum guld vid Pearl Awards i New York City.

Sedan december 2016 finns Forum även som mobilt magasin. Varje utgåva publiceras i en app, vilket betyder att anställda och övriga intresserade kan ta del av personaltidningen var de än är och när som helst.

case fm__collage historiesekion

Ett annat projekt där Make Your Mark medverkar är det digitala historieprojekt som lanserades under vintern 2016/17. Det innefattar en ny sektion på forsvarsmakten.se, där vi tillsammans med Försvarsmaktens kommunikationsavdelning berättar historien om det svenska totalförsvaret under efterkrigstid. Målgrupp är den intresserade allmänheten. Sajten består dels av nyproducerade texter och bilder samt av historiskt bild- och filmmaterial. Dessutom produceras en ny serie filmer i samband med lanseringen.

    Google Analytics