INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
KLARNA

Mervärde för Klarnas användare

CONTENT
KLARNA

Mervärde för Klarnas användare

Klarna skapade sin app med ambitionen att vara mer än bara en betalningslösning för användaren. Förutom att erbjuda marknadens smidigaste shoppingupplevelse ville de ta fram smart, intressant och inspirerande innehåll som förhöjer kundupplevelsen och skapar lojalitet. De valde att vända sig till oss på Make Your Mark.

Vårt uppdrag: Stärka bandet mellan Klarna, Klarnas kunder (e-handlarna) och Klarnas användare (e-handlarnas kunder). Öka tiden som Klarnas användare spenderar i Klarnas app.

Utmaning: Ge användarna information och inspiration kring ämnen de inte förväntar sig att få via en betalningslösning. Skapa innehåll som är relevant för en otroligt bred målgrupp. Sätta upp en organisation som kan hantera produktion med dagliga leveranser på svenska, engelska och tyska.

Under musikfestivalen Way Out West skötte vi uppdateringarna på Klarnas Instagram Stories.

Vår lösning: Workshops tillsammans med inblandade nyckelpersoner för att sätta redaktionellt koncept och strategi. Tätt samarbete med Klarnas utvecklare för att skapa de tekniska förutsättningarna kring redaktionella flödet. Innehåll baserat på datadrivna insikter som över tid justeras och maximeras utefter målgruppens individuella intressen.

Ladda ner appen på App Store!

    Google Analytics