INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
SE | ENG

Sökes: Head of Strategy and Performance

Image

Sökes: Head of Strategy and Performance

Vi på Make Your Mark blev Årets Byrå 2018 (och 2017 också om man ska vara petig) men vi vet att det som hände igår inte räcker långt imorgon. Det går fort nu, och vi vill tillsammans med våra partners ligga längst fram när medie- och kommunikationslandskapet förändras. Därför söker vi en Head of Strategy and Performance som kommer att ansvara för att utveckla vårt strategiska affärsområde. Du börjar med ett huvud fullt med idéer och ett nätverk som sträcker sig härifrån till evigheten. Målet är att bygga upp såväl ett nytt erbjudande som en ny avdelning.

 

Var du, och vi, är om ett år är upp till oss själva och våra ambitioner. Men alla resor börjar någonstans, och den här börjar… här:

• I rollen som Head of strategy and performance ansvarar du för att utveckla Make Your Marks strategiska erbjudande och arbeta tätt tillsammans med våra kunders ledningsgrupper, marknadschefer och kommunikationschefer. Du vet hur man på bästa sätt skapar affärsnytta åt bolag och varumärken via contentdriven kommunikation över flera kanaler.
• Du blir inspirerad av att skapa nya kundrelationer och vill vässa de vi redan har. Du har bred erfarenhet inom kommunikation över flera kanaler, och är lika trygg i de strategiska diskussionerna i existerande samarbeten som mån om att prestera på topp i inkommande pitcher.
• Du förstår vikten av performance marketing och har övergripande koll på SEO, SEM och sociala medier. Du vet nämligen att när innehållet väl är publicerat är bara halva jobbet gjort. Lika viktigt är det att planera distribution för optimal effekt, och följa upp resultatet av det nedlagda arbetet.
• Du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare, avdelningar eller organisationer, och växer med såväl ansvar som ambitioner. I uppdraget ingår att utveckla våra interna arbetsprocesser och rutiner kring strategi, performance, effekt och uppföljning.

 

Rätt person har tidigare varit på en byrå inom content, reklam, PR eller kommunikation, eller så har du i din roll på en marknadsavdelning varit i kontakt med dessa. Oavsett vilket är du idag redo för nästa steg i din utveckling. Här får du, förutom högt i tak, trevliga kollegor, total transparens och roliga kunder inom b2c möjlighet att börja en ny resa och vara med och utveckla Make Your Marks erbjudande och kultur.

För rätt kandidat finns det även en plats i ledningsgruppen på Make Your Mark, där du spelar en central roll i att tillsammans med övriga fortsätta vår utveckling mot en contentbyrå med hög strategisk kompetens över alla kanaler.

 

Vår framgångsformel (sa vi att vi vunnit Årest Byrå två år i rad?) handlar mycket om hur vi värderar våra kundrelationer och ständigt ser till att hålla oss uppdaterade, framåtlutade och nyfikna. Stämningen på kontoret är genuint trevlig, schysst och stöttande. Vi tror på mångfald, jämställdhet, kreativitet och att jobba i team, både internt och med våra kunder.

 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här

Vid frågor, hör av dig till vår VD Jonas Terning på jonas.terning@makeyourmark.se

    Google Analytics