INSTAGRAM FACEBOOK VIMEO
SE | ENG

Tre nya talanger

Uncategorized
MAKE YOUR MARK

Tre nya talanger

Sveriges snabbast växande contentbyrå Make Your Mark gör nu tre nya rekryteringar. Bakom anställningarna ligger en ökad efterfrågan på digitala lösningar från nya som befintliga kunder. Amy Rudbäck, Linn Svalin och Cecilia Norrman heter de nya talangerna som anslutit till Make Your Mark under slutet av maj och början på juni.

– Det känns inspirerande och väldigt roligt att vi växer så starkt inom det affärsben som vi arbetet extra mycket med under de senaste åren, säger Anders Ingårda vd på Make Your Mark.

Amy Rudbäck kommer närmast från ett conceptarbete på H&M och blir nu en del av Make Your Marks Native Advertising-team där hon får rollen som Creative Planner. Till Native Advertising-teamet ansluter också Cecilia Norrman och hon kommer att arbete med Influencer Marketing, som är en del av Make Your Marks erbjudande inom Native Advertising. Cecilia Norrman har arbetet med Influencer Marketing hos The Influencer Group i London. Linn Svalin kommer närmast från Perfect Day och går in som Digital Producer i filmteamet och kommer hantera alla beställningar och planeringen av dem.

– För att hela tiden kunna erbjuda våra kunder lösningar och innehåll som ligger i framkant måste vi hela tiden bredda oss kunskapsmässigt. Under de första sex månaderna 2017 har vi verkligen skruvat på kunskapen och de talanger som jobbar hos oss. Vi har rekryterat Creative Planners, digitala producenter och strateger. Totalt har vi gjort sex nya rekryteringar sedan nyåret, säger Anders Ingårda.

    Google Analytics